Beneficiile masajului sonor cu boluri tibetane:

- relaxare rapidă și adâncă
- înlăturarea stresului rapid și eficient
- deblocări energetice la nivel fizic și psihic, armonizează fluxul energiei vitale
- echilibrare energetică
- dobândirea unei stări de liniște, echilibru și pace interioară
- stare meditativă
- diminuarea anxietății, tensiunii nervoase și agresivității
- “masajul”suav si armonizarea fiecărei celule din organism
- detensionarea musculară
- creșterea încrederii în sine
- creșterea creativității și energiei revigorante
- dizolvarea vechilor patternuri la nivel comportamental-emoțional
- stare de spirit pozitivă, joie de vivre
- inițierea forțelor spirituale și de autovindecare

Contact: +40751455145

Citește testimoniale de la clienți aici!
relaxare adâncă - eliminare stres - tihnă

sonoterapie, masaj sonor, boluri tibetane, meditatie, Cluj-Napoca, relaxare
Masajul sonor este o metodă de relaxare adâncă care ajută la menținerea unei stări de spirit bune, a vitalității și a sănătății (wellness), eliminând stresul și tensiunea din corp și din suflet, dar poate fi folosită și ca terapie naturistă alternativă, complementară sau de sine stătătoare (în cooperare cu medicul specialist). Cu ajutorului masajului sonor ajungem repede într-o stare de relaxare adâncă, stresul se elimină, iar energiile creatoare și bucuria care apare prin eliberare duc la o stare de spirit pozitivă. În această stare de relaxare adâncă găsim experiența armoniei și a liniștii interioare, care e sursa noastră spirituală indispensabilă si necesară de toate zilele.

liniște - armonie - bucurie - inspirație

Originile metodei provin din Est (India și Tibet) și din ritualuri practicate în trecutul istoric: vindecarea cu sunete, cu vibrații și cu energie e cea mai veche și răspândită formă a medicinei naturiste de pe întregul pământ.

împăcare - eliberare - meditație

Asemenea terapiilor din Est, masajul sonor restabilește echilibrul fluxului energetic în persoana tratată. La baza metodei se află realizări milenare asupra naturii și efectelor sunetelor care restabilesc armonia în corp și în spirit. În siguranța caldă a învelișului sonor creat în timpul masajului sonor trăim și retrăim încrederea originară, printr-o călătorie internă meditativă, iar vibrațiile pozitive creează o nouă ordine în organism și conștiință, ajută la relaxarea și apariția tihnei spirituale totale. Relaxarea duce la eliberare și împăcare, ceea ce poate provoca o reorganizare internă spirituală – în acest sens masajul sonor sprijină evoluția personală și schimbarea. Stimulează și armonizează fluxul și exprimarea liberă a emoțiilor, corpul devenind mai liber, mai sănătos.


sonoterapie, masaj sonor, boluri tibetane, meditatie, Cluj-Napoca, relaxare

Clientul îmbrăcat confortabil stă culcat pe patul de masaj sau pe salteaua așezată pe jos. Maseurul sonor bate ușor cu bețe soft bolurile tibetane așezate pe diferite puncte energetice ale corpului și în împrejurul lui, tratamentul de bază fiind personalizat in funcție de problemele și cerințele clientului. Fluxul sonor și vibrant continuu durează de obicei aproximativ 45 de minute. 70-80 % din corpul uman fiind apă, organismul devine un superconductor al sunetului și al vibrațiilor vindecătoare, astfel masajul sonor ajunge la fiecare celulă, prin piele, țesuturi și mușchi până în organele interne și în oase. Masajul sonor de obicei începe și se termină cu o discuție, așadar o sesiune durează aproximativ o oră și jumătate.

Masajul sonor dizolvă spasmul și tensiunea musculară, blocajele mentale și corporale/energetice. Calmează tensiunea din gât și umeri, durerea de cap, tulburările digestive, spasmurile de abdomen, durerea de spate și din membre. Creează echilibru și (re)aranjează sistemul energetic al corpului, detoxifiază și îmbunătățește circulația sângelui. Cu sunetele și vibrațiile tandre ale bolurilor tibetane masăm, armonizăm și vitalizăm fiecare organ și celulă în parte a corpului fizic. Această metodă vibroacustică inițiază forțe puternice de autovindecare în corp și în suflet, și ne ajută să accesăm resursele noastre de energie încă nevalorificate. De asemenea ne poate demonstra natura pură a conștiinței punând accent pe liniștea de dincolo de sunetele vindecătoare, pe tihna ce se naște din această liniște interioară, ceea ce este necesar pentru realizarea echilibrului fizic și spiritual. Reduce agresiunea și crește inclinația spre cooperare. Ajută la eliberarea de compulsii de conformare.

Cu metoda masajului sonor tibetan sprijinim sănătatea sau o facilităm să (re)apară: ne adresăm tuturor elementelor pozitive care există în persoana tratată. Scopul nostru este ca clientul să devină conștient de sănătatea și totalitatea unică a ființei sale, și-l întărim în drumul lui spre a deveni o persoană echilibrată și plină de bucurie. În timpul tratamentului cu boluri tibetane atenția și energiile noastre mentale prețioase nu le îndreptăm asupra bolii, ci dimpotrivă, eliberăm corpul și sufletul de factorii care împiedică vindecarea – această schimbare de focus fiind sprijinul cel mai serios pe care il putem oferi organismului în procesul de autovindecare. Învățăm clientul să “fie bine” și să se focalizeze  pe bucurii: trebuie să ne detașăm de boală sau problemă, și această detașare poate fi învățată cu ajutorul masajului sonor. Bucuria e cea mai bună sursă de energie pentru o viață împlinită și deplină.


Masajul sonor provoacă în noi o stare de conștiință modificată, activează sistemul imunitar, inițiind astfel procesele de autovindecare, iar lucrurile se așează natural la locul lor. Ne vom putea observa pe noi înșine dintr-o perspectivă mai clară, de unde și revelațiile și deciziile noastre despre propria ființă și viață se vor distinge mai limpede. Astfel învelișul sonor creat de masajul sonor devine locul unde creăm spaţiu pentru izvorul bucuriei, pentru ceea ce este nou, pentru schimbare, vindecare și  sănătate, iar bucuria de a trăi se reînnoiește în noi.

sonoterapie, masaj sonor, boluri tibetane, meditatie, Cluj-Napoca, relaxare
Metoda masajului sonor cu boluri tibetane dezvoltă capacitatea atenției și a concentrării, ajută la observarea emoțiilor și a reacțiilor corpului nostru. Cu atenția noastră urmărim sunetul bolurilor tibetane (efect acustic) și senzațiile din corpul nostru provocate de vibrații (efect vibrotactil). În timpul masajului sonor mulți au parte de o primă experiență în care se manifestă puterea directă a meditației. Astfel ea poate avea un efect catalizator intens în trezirea energiilor spirituale.

Bazată pe efectul calmant al bolurilor tibetane asupra sistemului nervos, corpului și spiritului, medicina clinică consideră masajul sonor (ca și muzicoterapia și în general terapiile care lucrează cu sunete) ca fiind o terapie naturistă complementară eficace la următoarele stări și boli: boli provocate de excesul de stres, tulburări ale somnului, insomnie, depresie ușoară, atacuri de panică, adicții, reabilitare, extenuare mentală și fizică, convalescență după operație sau tratament, boli psihosomatice, tinnitus (vâjâit în urechi), debilitate mentală, autism, demență, comportament hiperactiv la copii, probleme la învățat și de comunicare, anxietate ușoară (de ex. înainte de examen), la adolescenți: agresivitate, blocaje emoționale și de comunicare. Prin relaxarea mușchilor are un efect pozitiv asupra circulației sângelui și asupra metabolismului.Bolurile tibetane numite și cântătoare provin din timpuri străvechi: au ajuns în cultura budistă tibetană din tradiția șamanică bön. Au fost folosite la ritualuri religioase, la meditație și probabil la vindecare, în situații terapeutice. Vibrația tandră a bolurilor tibetane pătrunde tot corpul nostru și spațiul înconjurător: sunetul pe care il auzim și vibrația pe care o percepem in corpul nostru constituie o experiență elementară ce poate fi comparată cu momentele în care ne conectăm cu pământul și cu elementele naturii în general, adică de fapt cu componentele noastre fundamentale. În acest sens, cu ajutorul bolurilor tibetane ne reconectăm la acea experiență arhaică de unitate și încredere originară, de care majoritatea dintre noi avem parte foarte rar.


Strămoșii bolurilor tibetane au fost probabil clopotele stătătoare. Cu toate că spectrul sonor al bolurilor tibetane nu este armonic în sensul fizic al cuvântului, majoritatea oamenilor percep sunetul lor ca fiind armonic: asemenea sunetelor naturii (de ex. ploaia, furtuna, marea, pârâul) “cântecul” lor specific metalic este format din sunete armonice și dizarmonice. În lumea occidentală de azi bolurile sunt foarte populare ca accesorii sonore la practicarea meditației, dar sunt folosite și în multe alte domenii și situații (de ex. școli, psihopedagogie specială, terapie de cuplu, wellness, intâlniri de afaceri, teambuilding, înainte de examen sau interviu, feng-shui, etc.).

facilitat de Zsolt

Pentru programare sună la +40751455145 !

Mai multe despre mine la Zsolt.ro