Testimoniale

Ca o scufundare într-un vas cu energie care deopotrivă te înalță, te împământează și te curăță. (Bogdan)

Parcă razele soarelui se răspând în toate direcțiile în corpul meu. (Maria)


Relaxare și meditație în același timp. Vibrațiile bolurilor tibetane îmi relaxează corpul, iar sunetele îmi calmează mintea. Tensiunea musculară dispare, la fel ca și gândurile care zburdă nestingherit. Numai sunetele rămân. Și liniștea dintre sunete. (Géza)

Parcă pluteam. (Reka)

Parca aș fi din altă materie. (Laura)Cel mai profi din Cluj. (Ágnes)

Cumva învelișul sonor m-a transportat înapoi în pântecul mamei mele. E foarte, foarte bine. (Cristina)


O experiență magică, am ajuns în mâini bune. Pe timpul terapiei sonore cu boluri tibetane mi-am pierdut complet simțul timpului – asta în sine este un semn bun. Era interesant să trăiesc diferența foarte clară dintre destinderea întreadevăr completă și cea percepută a fi completă. Am avut experiența a mai multor „stări fizice”: eram fluid și în valuri, eram delicat aerian și levitând, apoi m-am dizolvat în eter. Dincolo de planul spiritual, cu ajutorul vibrațiilor am ajuns să-mi simt părți interioare ale corpului pe care înainte nici nu le-am observat. (Gergely)


Înscrie-te la newsletterul de la Zsolt.ro

* indicates requiredsonoterapie, masaj sonor, boluri tibetane, meditatie, Cluj-Napoca, relaxare

Am parcurs o serie de 6 ședințe de terapie cu boluri tibetane cu Zsolt în decurs de 2 luni. Le-am considerat ca parte dintr-un proces de purificare și ghidare interioară, pe o temă legată de propriile căutări lăuntrice. Efectele au fost complexe și s-au amplificat pe parcursul reluării experiențelor sonore/vibraționale. Am simțit purificări și reașezări energetice în corp, dar mai ales mi s-au trezit și fixat în conștiință noi semnificații, experiențe și trăiri care se înscriau în tema căutărilor mele. Nu doar în timpul terapiei sonore propriu-zise, ci și în rest, apăreau intuiții, evenimente exterioare sau interioare, care se corelau cu tema aleasă ca o simfonie dirijată de ceva invizibil. În plus, vibrațiile sonore au atenuat (uneori aproape dizolvat) senzația de separare - acel ”where I end and you begin”, vorba cântecului... Ar fi multe de spus, dar e ceva care merită experimentat pe viu. Deși vibrațiile bolurilor sunt universal aceleași, experiența e - cu siguranță - una foarte personală. (Laura)facilitat de Zsolt.ro

Pentru programare sună la nr 0751455145!


sonoterapie, masaj sonor, boluri tibetane, meditatie, Cluj-Napoca, relaxare

M-am desprins de timp, de tot ce înseamnă cotidian și am restabilit o conexiune la un nivel profund, chiar spiritual, cu trupul meu. Sunetele acționează precum un balsam pentru corp si suflet, astfel încât simt cum vibrația lor mă curătă pe interior. Cu alte cuvinte, vibrațiile sunetelor sunt atât de plăcute, încât îti schimbă automat starea în care te afli. A fost o adevărată desfătare pentru urechile mele, astfel încât recomand oricărei persoane care se preocupă de sănătatea sa și de cultivarea unei stări de bine pe toate planurile. (Adela)

De fiecare dată devine și mai intens, mergem și mai adânc. (Emilia)

Ca apa pură, clipocind – sunetele cristalice ale bolurilor tibetane îmi spală inima… Parcă mi s-a deschis subconștientul: am avut multe vise – dar nu am adormit. E ca o meditație, parcă ai sta în mijlocul unui clopot. Corpul fizic dispare și rămâne doar “corpul vibrațional”. (Edó)

Experiență de soare… Mă simt de parcă aș fi un templu construit din sunete și rezonanță. E foarte tandru, fin, și a ajuns la fiecare celulă din corpul meu. Încep să învăț cum să mențin în situațiile de fiecare zi acea pace interioară ce am simțit în timpul tratamentului. Este asemănător meditației, te încetinește, și te conduce mai aproape de experiența de unitate. Aceste vibrații chiar stabilesc ordine. (Ildikó)

Terapia cu boluri tibetane mi-a relaxat nu numai corpul (ca și cum ar fi fost un masaj manual clasic, dar și sufletul care a fost destul de speriat din cauza amețelii aproape constante și care a ținut timp de o lună). În discuțiile înainte de tratament am simțit tact, respect și o însoțire-călăuzire spirituală sinceră. Conversațiile m-au ajutat să clarific anumite corelații din viața mea spunând câteva lucruri pe nume, dar și pentru că am fost întâmpinată de o ascultare empatică și am primit "teme de casă" interesante. Toate acestea și sesiunile regulate m-au direcționat spre interiorul meu, ajutându-mă să ajung într-o liniște interioară plină de semnificații. (Márta)

Mă întorc pe străzile zgomotoase din Cluj cu un zâmbet senin pe față: liniștea creată cu sunetele bolurilor cântătoare tibetane mi-au curățat sufletul și corpul de toate grijile și probelemele de zi de zi - de fapt o baie sonoră. (Réka)

Am simțit încă de la primul contact cu bolurile tibetane cum mă ajută să îmi relaxez corpul în întregime. În timpul ședinței am observat cum tensiunea din corp se eliberă, chiar din zone în care nu bănuiam să am vreo tensiune - de asta mi-a placut mult și am recomandat și recomand și la alte persoane. (Flavius)

Iarăși ai eliminat stresul din mine… Nu vreau să mai vorbesc. E o liniște atât de mare înăuntru. Lucrurile se așează la locul lor. Așa e și în zen, da? (Zsejke)

După primul gong am intrat într-o stare de relaxare si meditație, ca o transă, am pierdut noțiunea timpului, toate zgomotele din jur s-au estompat iar când m-am trezit, am simțit o stare plăcută de liniște interioară, de armonie, de pace si bucurie în suflet. (Emilia)

O experiență inedită – așa se descrie cel mai bine sedința de terapie sonoră cu boluri tibetane. Vibrațiile sonore mi-au oferit o stare profundă de relaxare și de calm; atât de profundă încât de două ori pe parcursul ședinței am și adormit. Senzația valurilor de sunete care trec prin tot corpul este una extrem de plăcută și benefică pentru organism. (Andreea)

facilitat de Zsolt


Pentru programare sună la nr 0751455145!

Înscrie-te la newsletterul de la Zsolt.ro

* indicates required